Ankara

Hareketli saatler! Uzun namlulu silahla etrafa ateş açtı

07:08 19 Kasım 2019 1 Yorum Var
Hareketli saatler! Uzun namlulu silahla etrafa ateş açtı

Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan bir asker, firar ederek etrafa rastgele ateş açtı. Firari asker, daha sonra üzerinde bulunan diğer silahla kendini göğsünden vurdu.

Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan bir er, firar ederek etrafa rastgele ateş açtı. Daha sonra polisten kaçan firari asker, kendini silahla vurdu.

 

 

ETRAFA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Bahçelievler semtinde bulunan İsmet İnönü Bulvarında meydana geldi. Ankara'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde er olarak görev yapan M.K., görev yerinden firar ederek İsmet İnönü Bulvarına çıktı. M.K., daha sonra yanındaki uzun namlulu silahla etrafa rastgele ateş açtı.

İSTANBUL'A GİDECEKTİ

Uzun namlulu silahın mermisi bittikten sonra bir inşaat alanına silahı atan M.K., iddiaya göre, İstanbul'a kaçmak üzere Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi istikametine kaçtı. Bu arada, polis ekipleri de AŞTİ'yi çembere alarak şahsı aramaya devam etti.

KENDİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Öte yandan, AŞTİ'ye giremeyeceğini anlayan M.K., Balgat'ta bulunan 1421 sokağa yönelerek kaçmaya devam etti. 1421 sokağa giren M.K., sokak üzerinde bulunan bir parka girerek yanında bulunan diğer silahla kendini göğsünden vurdu.

 

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı M.K.'yı hastaneye kaldırırken polis ekipleri de olaya ilişkin çalışma başlattı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Dallas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankarada deniz kuvvetlerinin ne işi var adam bulanıma girmiştir denizi görememekten
    Cevapla
  • niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın ne yaşadığını bilmeden dalga geçme, yaşamadan ölmezsin Allah korusun.
    İlk beğenen sen ol
  • urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    mantıklı;)
    İlk beğenen sen ol
  • Teo 4 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş, ne oluyor Ankarada?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.