Antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Kaş'ta

09:04 22 Ağustos 2015
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Kaş'ta

Türel, Kaş'ın Kemer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Şehit Kamil Temel Kabasekizi Camisi'nin açılışına katıldı

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Kaş'ta cami açılışına katıldı.

Kemer Mahallesi Sinekçi mevkisinde yapımı tamamlanan Şehit Kamil Temel Kabasekizi Cami açılışına katılan Türel, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini ifade etti.

Bazı güçlerin bölgede güçlü bir Türkiye görmek istemediğini söyleyen Türel, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Tek millet, tek vatan, tek devlet ve ay yıldızlı bayrağımız bu topraklar üzerinde her zaman bulunacak ve yaşayacaktır" dedi.

Şehitler sayesinde ezanların susmayacağını ve camilerin sayısının her geçen gün artacağını belirten Türel, "Camimize ismini veren ve memleketimiz için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu caminin yapılmasında emeği geçen tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise caminin yapımında emeği geçenlere ve Türel'e  teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okunan dua ile caminin açılışı gerçekleştirildi.

Cami açılışının ardından Gömbe Mahallesi'ni de ziyaret eden Türel, Kaş-Gömbe yolunun projesinin 2016'da biteceğini ve hızlı bir şekilde yapılacağını belirtti. Türel, "Gömbe kanalizasyon projemiz yapılacak. 14 milyon liralık kanalizasyon projesinin imzası ASAT genel kurulunda atıldı. Önümüzdeki sene kanalizasyon ve içme suyu hazır olacak" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.