Antalya

Muhtarlardan İl Başkanı Sümer'e ziyaret

16:06 25 Ağustos 2015
Muhtarlardan İl Başkanı Sümer'e ziyaret

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve Muratpaşa ilçesindeki bazı muhtarlar AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'i ziyaret etti. 

Sümer, ziyarette yaptığı konuşmada, mahallelerdeki sorunların çözümü ve yapılacak yatırımlarla ilgili muhtarlarla sürekli işbirliği halinde olduklarını söyledi. 

Muhtarlarla her fırsatta bir araya gelmeye çalıştığını belirten Sümer, "Muhtarlar mahallelerin gözü kulağıdır. Sorunları ve çözümünü en iyi bilen kişilerdir. Bunun için gerek belediyelerimiz, gerekse hükümetimizin yapacağımız çalışmalarda muhtarlarımızın görüşlerini mutlaka alırız" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muhtarlar Bilgi Merkezi'nin (MUBİM) Türkiye'ye örnek olduğunu ifade eden Sümer, "Büyükşehir Belediyelerimizin hizmetleri artık muhtarlarımızın bir telefon uzağında. Biz, hizmet partisiyiz. Telefonumuz 24 saat açık. Bize gece gündüz her zaman ulaşabilirsiniz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için emrinize amadeyiz" diye konuştu. 

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de AK Parti eski il başkanları ile sağladıkları uyumlu çalışmayı Rıza Sümer'le de yakaladıklarını anlattı.

Ziyarette yer alan muhtarlar adına Muhatpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan, Başkan Sümer'e çiçek verdi. Ziyarete, Meydankavağı, Yıldız, Soğuksu, Kızılsaray, Balbey, Tahılpazarı, Memurevleri ve Bayındır mahalle muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.