Antalya

Otel personeli müşeriler huzurunda hünerlerini sergileri

13:20 30 Ağustos 2015
Otel personeli müşeriler huzurunda hünerlerini sergileri

Kemer'de bir otel, motivasyon amacıyla personeli arasında çeşitli yarışmalar gerçekleştirdi

Kemer'de bulunan bir otelin personelleri arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. 

Otelde çalışan 42 personelin katıldığı yarışmalarda kat görevlileri, barmenler ve aşçılar kendi dallarında yarıştı. Yarışmaların jüri üyeliğini otelde konaklayanlar yaptı. Turistlerin büyük ilgi gösterdiği yarışmalarda, elemelerin ardından finale kalan yarışmacılar tüm hünerlerini sergilediler. 

Personellerin motivasyonunu yükseltmek ve eğitim vermek amacıyla yapılan yarışmada, aşçılar yaptıkları yemekleri sunuma hazırlarken, barmenler hazırladıkları kokteyller ile ilginç tatlara imza attılar.

Kat görevlilerinin yarıştığı yaratıcı yatak yapımı yarışmasında ise ortaya renkli görüntüler çıktı. Yarışmacılarından bazıları renkli taşlar kullanarak hünerlerini sergilerken, bazıları da havlulardan kuğu yaptı. 

Yarışmalar sonucunda barmenlerde Murat Kumaş, yaratıcı yatak yapımında Sedef Uygur, mutfak kısmından ise Ufuk Karagöz, Hilmi Eren ve Evser Ulubaş kendi kategorilerinde birinci oldu. 

Otel sorumlusu Ali Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının çalışanların motivasyonunu yükseltmek ve eğitmek olduğunu vurgulayarak, çalışanların mesleki hünerlerini sergilemeleri için fırsat sunduklarını söyledi.

Daha sonraki yapılacak yarışmaların festival havasında olacağına inandığını dile getiren Zengin, "Önümüzdeki ay, dört otelimiz arasında yarışmada en iyiler yarışacak. Yarışmaya katılanlara başarı sertifikası, altın ve tatil ödülleri verilecek" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.