Antalya

Vali Türker, Antalya Fuarları Roadshow toplantısına katıldı

13:21 02 Eylül 2015
Vali Türker, Antalya Fuarları Roadshow toplantısına katıldı

Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında, Antalya Fuarları Roadshow tanıtım toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Fuarları Roadshow tanıtım toplantısı, Vali Türker başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Türker, Antalya'daki fuarcılık faaliyetlerinin başta turizm olmak üzere bütün sektörleri ilgilendirdiğini belirterek, "Bu vesileyle merhum Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık'ı rahmetle anıyorum. Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Sadık Badak ile Genel Müdürümüz Alparslan Ertekin'e zorlu görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Antalya'da turizmle ilgili her şeyin fuarcılık faaliyetleriyle de ilgili olduğuna vurgulayan Türker, turizm ve turistik kapasite ne kadar güçlü ise fuarcılık hizmetlerinin de o kadar iyi olacağının altını çizdi.

Türker, ANFAŞ'ın yürüteceği fuarcılık ve diğer aktiviteleri Antalya'nın potansiyeli ile ilişkilendirmek gerektiğini vurgulayarak, "Antalya'nın marka özelliği taşıyan fuarcılık kuruluşuna Antalya'ya katacağı değerleri göze alarak destek vermek üzere bir araya geldik" diye konuştu.

  Türker, 40-50 gün içinde Türkiye'nin önemli merkezlerinde Antalya fuarlarının ve ANFAŞ'ın yürüteceği faaliyetlerin tanıtımının yapılacağını, yeni dönemle ilgili işbirliği imkanlarının araştırılacağını bildirdi.

Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Badak da Anfaş Fuar Merkezi'nin kış turizmine daha fazla katkıda bulunabilmek için yeni yatırım projeleri ile kapasitesi yüzde 50 artırılarak yenilenmiş ve modern görümümü ile 2017 yılına girmeye hazırlandıklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.