Antalya

Mlletvekili aday adaylık başvurusunu balayında yaptı

09:30 03 Eylül 2015 1 Yorum Var
Mlletvekili aday adaylık başvurusunu balayında yaptı

 Kırklareli'nde yaşayan ve 6 gün önce evlenen 29 yaşındaki Kaan Algur, balayı için geldiği Antalya'da AK Parti İl Başkanlığına giderek Kırklareli milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yaptı.

Eşi Tuğçe Algur ile AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na gelerek evraklarını teslim eden Algur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'nde 29 Ağustos'ta evlendiklerini ve balayı için Antalya'ya geldiklerini söyledi. 

Kırklareli'nde doğduğunu ve üniversite eğitimi dışında hayatının tamamını bu kentte geçirdiğini anlatan Algur, iki dönemdir AK Parti Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğini dile getirdi.

Algur, Kırklareli'nde siyaset akademisi kurduğunu belirterek, erken seçim kararı açıklandığında milletvekilliği aday adaylığı için kararsız kaldığını kaydetti.

Hayatını Tuğçe Algur'la birleştirdikten sonra tatil için Manavgat ilçesine geldiklerini dile getiren Algur, "Evliliğimizin, balayımızın uğur getireceğini düşündük. Çevremizden gelen baskılarla da aday olmaya karar verdim. Kırklareli'nin genç ve yeni bir yüze ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kırklareli ve bizim için hayırlı olsun. Siyasette başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Milletvekilliği adaylığı için eşinin bir süredir kararsız olduğuna dikkati çeken Tuğçe Algur ise, "Balayında hep destek telefonları aldık. Eşim de aday olmaya karar verdi. Evliliğimizin ilk döneminde böyle bir karar almamızın bir hayrı olacağını düşündük. Eşimin her zaman destekçisi olacağım" diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • yüksel algur 8 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.