Antalya

Antalyaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

21:27 03 Eylül 2015
Antalyaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, dördüncü haftada kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Lazareviç, Kvesiz ile A2 milli takımında yer olan Lokman ve Emrah katılmadı. Çalışmada ayrıca sakatlığı süren Emre Akbaba ile izinli olan Samuel Eto'o ve Mokoun da yer almadı. 

Yeni transfer Ozan İpek de ilk kez takımla çalıştı.

Futbolcular, koşu çalışmasının ardından dar alanda pas ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan antrenör Şimşek, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikada mağlup olduklarını söyledi.

İstanbul'a puan ya da puanlar almak için gittiklerini ancak bunu başaramadıklarını anlatan Şimşek, futbolcularını sistemlerine bire bir uydukları için tebrik ettiğini kaydetti.

Antalyaspor'un bundan sonraki karşılaşmalarda daha tempolu ve pozisyonlara giren bir oyun sergileyeceğine işaret eden Şimşek, "Kendi evimizdeki Eskişehir maçına 3 puan için çıkacağız. Taraftarımızı geçen hafta bizi iyi desteklemişti. Taraftarın aynı desteği sayesinde 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Yönetim transfer etmek istediğiniz oyuncuları aldı mı?" şeklindeki soruya Şimşek, "İstediğim bütün oyuncuları aldılar. Yönetime teşekkür ediyorum. Artık iş bizde. En iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde cevap verdi.

Öte yandan antrenmanı ziyaret eden 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği üyesi bir grup, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.