Antalya

Kurban Bayramı kutlanıyor

18:41 24 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

Manavgat'da düzenlenen törende protokol bayramlaştı

 Manavgat’ta Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Garnizon Komutanı Albay Enver Sungur, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bazı siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek emniyet mensupları ve jandarma komutanlığı personelinin bayramını kutladı.

Ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende konuşan Kaymakam Günlü, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek  "Birlik ve beraberliğimizin üst düzeyde olması gereken günleri yaşıyoruz. Bayramlarda bu birlik ve beraberliğimizin pekişmesi noktasında çok önemli günlerdir. Bugün olduğu gibi, Manavgat’ta ve ülkemizde birlik, beraberlik ve huzurun daim olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra Günlü ve beraberindekiler terör saldırısında şehit düşen piyade sözleşmeli er Uğur Yıldız'ın Manavgat'ta yaşayan babası Sadık Yıldız'ı ziyaret etti ve bayramını kutladı.

Şehitlere rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyen baba Yıldız, "Evlat acısı bana kurşun acısından daha ağır geliyor. Bu acıyı yaşayan bilir, yaşamayan bilmez. 8 yıl önce de bir oğlumu kaybetmiştim. Yaşasaydı askerden gelmiş olacaktı. Kısmet olmadı. Acılar üst üste geldi" diye konuştu.

Günlü ve beraberindeki heyet son olarak Manavgat Huzur Evi’nin ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kaymakam Günlü, huzurevi personelinin de bayramını kutladı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.