Antalya

Kurban Bayramı kutlanıyor

14:58 25 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

Kumluca ve Finike ilçelerinde bayramlaşma törenleri düzenlendi

 Kurban Bayramı dolayısıyla Kumluca ve Finike ilçelerinde ilçe protokolü, halkla bayramlaştı.

Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule'de gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda törene katılanlara, çikolata, tatlı ve çay ikramında bulunuldu. Yaklaşık iki saat süren bayramlaşma töreninde protokol üyeleri özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Kalekule'deki törenin ardından protokol üyeleri devlet hastanesinde yatan hastaları, ilçe emniyet müdürlüğünü ve jandarma komutanlığını ziyaret ederek, hastalar, polisler ve askerlerle bayramlaştı.

- Finike'de bayramlaşma töreni

Finike Belediyesi Aquapark Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde tek tek vatandaşların bayramını kutlayan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kurban Bayramı'nın sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra Finike Devlet Hastanesini ziyaret ederek bayramı hastanede geçiren vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Sarıoğlu, hemşire ve doktorlardan hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sarıoğlu, belediye olarak gerekli ihtiyaçların karşılanacağını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.