Antalya

Manavgat Kaymakamı Günlü'den MASİAD'a ziyaret

13:29 03 Ekim 2015
Manavgat Kaymakamı Günlü'den MASİAD'a ziyaret

 Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneğini (MASİAD) ziyaret etti.

Ziyarete MASİAD Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri Süleyman Öz, İbrahim Ünal, Okan Akın, Olgun Hayıt, Fatih Sözen, Abdullah Cengiz ile MASİAD Yönetim Kurulu Danışmanı Ahmet Refik İnci katıldı.

MASİAD Başkanı Turgay Akar ve Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü 6. Manavgat Buluşması'nın ana teması olan "Manavgat’a Üniversite Kazandırılması" ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Nazmi Günlü, 6. Manavgat Buluşması'nın son derece güzel bir organizasyon olduğunu belirtti. Günlü, bu organizasyonun öneminin "Manavgat’a Üniversite Kazandırılması" konusu da eklenince daha da anlamlı hale geldiğini söyledi.

Manavgat ve Manavgatlı için yapılacak her işte, atılacak her adımda tüm sivil toplum örgütlerinin arkasında olacaklarını ifade eden Günlü, böyle önemli bir organizasyon için başta MASİAD Başkanı Turgay Akar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

MASİAD Başkanı Turgay Akar ise "Manavgat Buluşmaları"nın Manavgat'a birlik ve beraberlik anlamında değer kattığını bildirdi. Bu yılki Manavgat Buluşması'nın ana teması olan üniversitenin Manavgat'ta heyecan yarattığını ve tüm Manavgatlıların bu hedef doğrultusunda çalışma yapmak istediklerini anlatan Akar, Manavgat'ın birlik ve beraberlik içerisinde üniversiteyi kurabilecek gücünün ve enerjisinin olduğunun altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Akar yönetim kurulu adına Kaymakam Günlü'ye teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.