Antalya

15. Side Dünya Müzikleri Festivali

17:54 05 Ekim 2015
15. Side Dünya Müzikleri Festivali

15. Side Dünya Müzikleri Festivali, 8 Ekim’de Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın Side Antik Tiyatrosu’nda vereceği konser ile başlayacak

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali, 8 ile13 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Yerli ve yabancı sanatçıları ağırlayacak festival, Side Antik Tiyatrosu’nda gerçekleştirelecek.

Side Dünya Müzikleri Festivali kapsamında 8 Ekim’de Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 9 Ekim’de Antalya Opera Festival Orkestrası, 10 Ekim’de Golden Horn Brass grubu konser verecek. 11 Ekim’de Anjelika Akbar ve Hakan Aysev, 12 Ekim’de Enbe Orkestrası ve 13 Ekim’de ise Ramona Carr-Jazz Sextet sahne alacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptığı açıklamada, Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin dünyanın dört bir yanından gelen yabancı misafirler için farklı bir ambiyans oluşturacağını söyledi.

Festivalin Manavgat’ta sosyal barış ve birlikteliği pekiştireceğini belirten Sözen şu görüşlere yer verdi:

"8 Ekim’de başlayarak 6 gün sürecek olan festivalimizde dünya turizminin gözbebeği Side’de tarih, sanatla buluşacak. Dünyanın her yerinden kentimize gelen yabancı misafirlerin hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla düzenleyeceğimiz 15. Side Dünya Müzikleri Festivalimiz kapsamında Manavgat halkımızı kardeşliğin, dostluğun, barışın, sevginin sesi olmaya davet ediyorum.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.