Antalya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

23:51 09 Ekim 2015
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"Gençlerimizin kendi işlerini kurmaları için destek oluyoruz, her zaman da destek olmaya devam edeceğiz"

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, "Gençlerimizin kendi işlerini kurmaları için destek oluyoruz, her zaman da destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulunan Çavuşoğlu, İslamlar Mahallesi'nde bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, ardından aynı mahallede bir cenaze törenine katıldı. Daha sonra bir eve taziye ziyaretinde bulunan Çavuşoğlu, Kalkan Mahallesi'ne geçerek, esnafı ziyaret etti. Burada tatil yapan turistlerle de bir süre sohbet eden Çavuşoğlu, bir taksi durağının önünde vatandaşlarla istişare toplantısı yaptı.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Çavuşoğlu, şu ana kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.

Çavuşoğlu, işletme kuran gençlere kredi desteği verdiklerini, üç yıl vergi almayacaklarını kaydederek, bunun için de gençlerin cesur olması gerektiğini söyledi.

İlk kez işe girenlerin bir yıllık maaşlarını da devletin vereceğini anlatan Çavuşoğlu, "Gençlerimizin kendi işlerini kurmaları için destek oluyoruz, her zaman da destek olmaya devam edeceğiz. İşini kurmak isteyen gençlere 50 bin lira hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi veriyoruz" diye konuştu.

Çavuşoğlu, "Atamızın bıraktığı tüm mirasları yenileyip, güçlendiriyoruz. Tarihi mirasımıza önem veriyoruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.