Antalya

Ankara'daki patlamaya tepkiler

16:54 10 Ekim 2015
Ankara'daki patlamaya tepkiler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, "Hepimizi üzüntüye boğan bu olayları milli birlik ve beraberliğimiz ile aşacağımıza inanıyoruz" denildi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Ankara'daki patlamaya ilişkin çalışmanın güvenlik güçleri tarafından büyük bir titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Olayın en kısa zamanda aydınlığa kavuşturulacağının belirtildiği açıklamada, "Hepimizi üzüntüye boğan bu olayları milli birlik ve beraberliğimiz ile aşacağımıza inanıyor. Bu tip hain saldırıları planlayanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bilmelerini istiyoruz. Bu odaklara en güzel cevabı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimiz verecektir. Bugünler bir olma birlik olma günüdür" ifadelerine yer verildi.

Patlama nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in salı gününe kadar tüm programlarını iptal ettiği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Daha önce duyurduğumuz, Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Aksu'da gerçekleştirilmesi planlanan Kundu yolu temel atma töreni, yarın Alanya'da gerçekleştirilecek Ak Köprü temel atma töreni, Aksu, Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde yapılacak muhtarlara bilgisayar dağıtımı ve muhtar evi açılışları, ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.