Antalya

Genel seçime doğru

16:22 13 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Köse seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Köse seçim çalışmaları kapsamında Kepez Müteahhitler Derneği'ni (KEMDER) ziyaret etti.

Köse, ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle son derece üzgün olduğunu dile getirerek, "Ülkemizde hiç istemediğimiz şekilde Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı gerçekleşti. Maalesef birçok eve ateş düştü. Rabbim memlekete bir daha böyle olaylar yaşatmasın" dedi.

1 Kasım'da sandıktan tek başına iktidar çıkması halinde Türkiye'de ekonomik anlamda bir ferahlama yaşanacağını belirten Köse, "Ülkemizde bir süredir bekletilen bir takım işler, yastık altındaki paralar, bekleyen kimi kamu yatırımları, hepsi harekete geçecek" diye konuştu.

- "Şuan durgun bir ekonominin olduğunu sizler de biliyorsunuz"

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de inşaat sektörünün 80'in üzerinde sektörü beslediğini söyledi. İnşaat sektörünün durmasının bu sektörlerin etkilenmesi anlamına geldiğini ifade eden Tütüncü, "Biz de bazı şeylerin değerini varken anlayamadık. Huzur ve güven ortamı varken hepimizin ekmeği aşı büyüdü. Ama şuan durgun bir ekonominin olduğunu sizler de biliyorsunuz. Bugün bu krizin arkasında yatan en önemli sebep 7 Haziran sonrası istikrarın bozulmasıdır" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.