Antalya

BAKA Kalkınma Kurulu Antalya'da toplandı

10:12 22 Ekim 2015
BAKA Kalkınma Kurulu Antalya'da toplandı

Kalkınma Kurulu Başkanlığına ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu yeniden seçildi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Kalkınma Kurulu, Antalya'da toplandı.

BAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda kurul üyeleri, bölgesel gelişme hedefine yönelik olarak bölgedeki kurum ve kuruluşlar arasında işbirliğini geliştirmek ve ajansı yönlendirmek üzere oluşturulan Kalkınma Kurulu, yeni dönem kurul başkanlığı seçim gündemiyle toplandı.

Antalya'dan 50, Isparta'dan 26 ve Burdur'dan 24 olmak üzere toplam 100 üyeden oluşan Kalkınma Kurulu'nun toplantısında, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu yeniden başkan seçildi.

Kurul üyelerine teşekkür eden Ali Eroğlu, BAKA'nın bölge için büyük önem taşıdığını ve kalkınma maçlı organizasyonun başarılı olabilmesi için kurul üyelerinin katkılarıyla birlikte en iyisini yapmaya çalışacağını bildirdi.

Kurul üyelerine 2015 Mali Destek Programı, 2014-2023 Bölge Planı ve sürdürülen faaliyetlerle ilgili bilgi veren BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen de bölge planını çok önemsediklerini ve bundan sonraki çalışma programlarında kendilerine rehber niteliğinde yol göstereceğine inandıklarını kaydetti. "2016 çalışma programındaki mali destek programını bölge planına göre tasarlıyoruz" diyen Özen, BAKA'nın önümüzdeki dönem sektörel yoğunlaşmaya önem vereceğini ifade itti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.