Antalya

24 Kasım Öğretmenler Günü

10:02 25 Kasım 2015
24 Kasım Öğretmenler Günü

 Kumluca'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gece düzenlendi.

Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesislerinde düzenlenen geceye Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenleri bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içinde olmak üzere böyle bir geceyi düzenlediklerini söyledi.

Girgin, "Öğretmen, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan, ülkemize yapılacak hizmetleri nakış nakış örecek nesiller yetiştiren, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli görüşlü nesiller yetiştiren kişidir. Bizler de ülkemiz için, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Bu güzel camianın bir ferdi olmaktan gurur duyuyor, tüm mesai arkadaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Daha sonra Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen okullar arası kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından stajyerliği sona eren öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Gecenin sonunda müzik dinletisi gerçekleştirildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.