Antalya

MATSO’dan "Ticaret Sicili Uygulamaları ve İşlemleri" Toplantısı

16:26 30 Kasım 2015
MATSO’dan "Ticaret Sicili Uygulamaları ve İşlemleri" Toplantısı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından "Ticaret Sicili Uygulamaları ve İşlemleri" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantı’ya, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Gubaş ve muhasebeciler katıldı.

Toplantı’nın açılışında konuşan MATSO Başkanı Boztaş, muhasebecilerin MATSO’nun çözüm ortağı olduğunu belirterek, üyelere daha iyi hizmet verebilmek için sık sık bir araya gelinmesi gerektiğini söyledi.

Kurum olarak hizmet kalitesine önem verdiklerini ifade eden Boztaş, üyelerin işlemlerini daha kısa sürede tamamlanabilmesi için hizmet standardı belirlediklerini söyledi.

Boztaş, hizmet standardı ile üyelerin ya da muhasebecilerin işlemlerini ne kadar sürede tamamlanacağını bildiklerini anlatarak, işlemlerin daha kolay yapılabilmesi amacıyla yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.  

Üyelerine hizmet verme kalitesi bakımından MATSO’nun uluslararası standartlar bakımından 5 yıldızlı oda konumunda olduğunun altını çizen Boztaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“MATSO hizmet verme kalitesi bakımından dünya standartlarında bir oda. Avrupa başkentlerinde bulunan ticaret ve sanayi odalarında verilen hizmetler kalitesinin aynısı MATSO’da da veriliyor. Odamız, TOBB akreditasyon sistemi kapsamında ‘5 yıldızlı’ odadır. TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’da odamıza geldiği zaman bunu beyan etmiştir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.