Antalya

AK Parti Antalya Milletvekili Uslu:

17:12 14 Aralık 2015
AK Parti Antalya Milletvekili Uslu:

"Milletvekili olarak asıl görevimiz bu ülkeyi çocuklarımıza yaşanabilecek bir ülke olarak teslim etmektir"

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Milletvekili olarak asıl görevimiz bu ülkeyi çocuklarımıza yaşanabilecek bir ülke olarak teslim etmektir" dedi. 

Uslu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ile partisinin Kaş ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Uslu, ilçenin yol sorununu çok iyi bildiklerini Kaş'ın Fethiye, Elmalı ve Antalya'ya bağlanmasının elzem olduğunu söyledi. 

Yol sorununun çözülmesi durumunda diğer sorunların da çözüleceğine işaret eden Uslu, şöyle konuştu:

"Milletvekili olarak asıl görevimiz bu ülkeyi çocuklarımıza yaşanabilecek bir ülke olarak teslim etmektir. Kamu güvenliğinin, kamu düzeninin, yol, okul, sağlık hizmetlerinin düzgün olduğu mükemmel bir ülke haline getirmektir. Aynı şeyi Kaş'ta ve Antalya'da da sağlamaktır. Biz sizin menfaatlerinizi sonuna kadar savunarak hizmetlerin ve yatırımların gelmesi için çaba sarfedeceğiz."

Milletvekili Aydın ise iyi bir ekip olduklarını, birlik ve beraberlik içinde çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. 

Türk milletinin ve Antalyalıların gereğini yaparak kendilerine oy verdiğini hatırlatan Aydın, "Hiçbir mazeretimiz yok, şimdi sıra bizde, çalışacağız. Güzel hizmetler yapacağız, yapılacak işleri takip edeceğiz" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Halil Kocaer de Ankara'da milletvekilleri ve bakanlar ile ilçenin sorunlarını görüştüklerini anlattı. 

Özel Çevre Koruma (ÖÇK) Bölgesi içerisinde bulunan Çavdır ve Çayköy'deki 2B arazilerinin satışına imkan sağlanması konusunu ilgili yerlere aktardıklarını ifade eden Kocaer, bu konuda akademisyenlerin rapor hazırladıklarını bildirdi. 

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş da en büyük taleplerinin yol konusunda olduğunu ifade etti. 

Yaklaşık 57 bin nüfuslu Kaş'a yüksek okul yapılması gerektiğini belirten Ulutaş, bu sayede ilçede kış sezonunun hareketli geçeceğini vurguladı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.