Antalya

Antalya'da hırsızlık çetesine operasyon

17:11 21 Ocak 2016
Antalya'da hırsızlık çetesine operasyon

Antalya Jandarma Komutanlığınca hırsızlık suçunu örgütü olarak işleyenlere yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi tutuklandı, bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere üzere serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaş ilçesinde evden hırsızlık olaylarının artması nedeniyle özel ekip kuruldu.

Ekibin yaptığı çalışmalar sonucunda, hırsızlık suçunu örgütlü işledikleri belirlenen kişilere yönelik Kaş'ın Kalkan, Kınık ve Ova mahalleleri ile Muğla'nın Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesi'nde 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda, M.Ç, F.K, O.Y, H.O, Y.Ç, B.Ç. ve Y.Y. gözaltına alındı. İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 6'sı tutuklandı, Y.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yakalanan zanlılarla Kalkan'da meydana gelen 28 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 19 LCD televizyon, 4 DVD oynatıcı, 29 elektronik cihaz, 4 hoparlör, üçer ses sistemi ve uydu alıcısı, ikişer dizüstü bilgisayar, oyun konsolu ve güvenlik kamerası kayıt cihazı, bir çamaşır makinesi ile alkollü içecekler ele geçirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.