Antalya

Huzurevi sakinlerinden Mehmetçik'e hediye

13:07 05 Şubat 2016
Huzurevi sakinlerinden Mehmetçik'e hediye

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyeye bağlı huzurevinin sakinlerince hazırlanan hediye paketleri ile mektuplar, Güneydoğu'da terörle mücadele eden Mehmetçik'e ulaştırılacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen ve huzurevi müdürlüğü öncülüğünde organize olan 20 huzurevi sakini, Mehmetçikler için, içinde el emeği göz nuru atkı, bere ve eldivenler, termal içlik takımları, havlu, çikolata, çay, kahve, kolonya ve krem bulunan hediye paketleri hazırladı. Huzurevi sakinleri, askerlere ulaştırılmak üzere mektup da yazdı.

Kolilerin gönderilmesi sırasında Belediye Başkanı Şükrü Sözen, huzurevi sakinlerine teşekkür etti. Sözen, Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere yazdığı mektubu kolilere ekledi.

Huzurevinde kalanların bazılarının yazdıkları mektuplarda şu ifadeler dikkati çekti:

"Ben adını bilmesem de olur, sen ve sizlerin adları tarihe geçiyor. Ben 82 yaşında huzurevinde kalıyorum. Rahatım iyi. Sizleri ve askerlemizi çok seviyoruz. Yüreğimiz her zaman sizinle. Sizler bu yüce vatanı korudukça biz de huzurlu uyuyoruz. Kıymetli evlatlarım. Sizler yalnız değilsiniz. Bütün Türk halkının arkanızda olduğunu unutmayınız. Sur'da bizim için mücadele eden kahraman evlatlarıma. Benim de anne dedem yüzbaşı Hacı Mustafa Kibaroğlu. 1910'da Bulgaristan'da görev yapmış ve Balkan Savaşı'nda şehit olmuştur. Ecdadım askerdir. 76 yaşındayım şimdi beni asker alsalar seve seve giderim. Vatanımı ve milletimi korumak için canım feda olsun. Gönüllü gitmek istiyorum. Antalya Manavgat Belediye Huzurevi yaşlısıyım."

Terörün son bulması dileğiyle dualar eşliğinde yola çıkarılan kolilerin, Mardin Nusaybin'e, oradan da Silahlı Kuvvetler aracılığıyla Şırnak, Cizre, Sur gibi bölgelere iletileceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.