Antalya

Maçın ardından

23:23 06 Şubat 2016
Maçın ardından

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Alima Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendikleri maçla ilgili olarak, "Hedefe ulaşmak için bu tür maçları kazanmak gerekir" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kalpar, galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, "Bu tür maçları kazanmak çok güzel. Zaten kazanmamız gereken bir maçtı. Hedefe ulaşmak için kazanmak gerekir" diye konuştu.

Maçta çok sayıda pozisyon bulduklarını belirten Kalpar, "Çok iyi oynadık ama bu hız doksan dakikaya yayılmıyor. İkinci yarıda bu hızımızı çok fazla gösteremedik ama rakibe pozisyon vermeden pozisyon bulmaya çalıştık. Hele son dakikalarda bulmuş olduğumuz pozisyonları gole çevirmiş olsaydık yine farklı galip gelebilirdik" değerlendirmesinde bulundu.


- Alima Yeni Malatyaspor cephesi


Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yaptıkları hatalar nedeniyle maçın ilk bölümlerinde 2-0 geriye düştüklerini anlatarak, "Maalesef karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldık. Bizim için şimdi önemli olan önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı. Seyircimizin desteğiyle de bu maçta 3 puan çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.