Antalya

EXPO 2016'ya doğru

12:12 07 Şubat 2016
EXPO 2016'ya doğru

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Yönetim Kurulu üyeleri, EXPO 2016 Antalya sergi alanında incelemelerde bulundu.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, OAİB Yönetim Kurulu'nun aylık toplantısı, EXPO 2016 Antalya'ya sergi alanında gerçekleştirildi.

OAİB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bağdatlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcıları Levent Murat Danışman ve Mücahit Şengül ile EXPO 2016 Antalya Ajansı Peyzaj ve Bahçe İşleri Direktörü Ece Gökok, üyelere faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

OAİB Başkanı Bağdatlıoğlu, 2008'den bu yana EXPO'nun içinde olduklarını belirterek, bütün gayret ve güçlerini EXPO'ya ayırma ihtiyacı hissettiklerini vurguladı.

EXPO'nun sektörlerini ilgilendiren bir fuar olduğunu vurgulayan Bağdatlıoğlu, şunları kaydetti:

"Burada gerek festivalde, gerekse iç bahçelerde, yarışmalarda, yeşil şehirler yarışmasında birçok noktada, birçok birimle ortak istişare çalışması yapacağız. Bir çalışma grubu gerçekleştiriyoruz. Bütün Türkiye'nin el ele verip bu organizasyonla iç içe olması gerekiyor. EXPO'da iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Umut ederim, iyi bir iş birliğiyle güzel şeyler çıkarırız çünkü bu EXPO bittikten sonra yine Antalya'ya ve Türkiye'ye kalacak. Buna sahip çıkmamız gerekiyor."

Konuşmaların ardından sergi alanını gezen yönetim kurulu üyeleri, EXPO tepesine çınar ağacı dikti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.