Antalya

Öğrenciler boyama yaparak güvenli yaşamı öğrenecek

12:03 10 Şubat 2016
Öğrenciler boyama yaparak güvenli yaşamı öğrenecek

Kumluca Kaymakamlığı, Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ortak projesiyle hazırlanan boyama kitapları, düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Salur İlkokulunda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, güvenli toplum olgusunun küçük yaşta çocuklarda edinilmesini sağlamak adına, değişik kurumların destekleriyle bir proje hazırlandığını, bu proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu Amirliği tarafından ilçede eğitim gören anaokulu ve birinci sınıf 2 bin 500 öğrenciye boyama kitabı ve eğitim seti dağıtılacağını söyledi.

Bu setlerin yanında Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler tarafından belirlenen takvime göre okullarda öğrencilere çizgi film ve slayt gösterileriyle trafik ve toplum güvenliği konularında bilgilendirmelerde bulunulacağını ifade eden Girgin, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polisler tarafından öğrencilere çizgi film eşliğinde trafik ve toplum güvenliği hakkında bilgi verildi. Ardından öğrencilere protokol üyeleri tarafından hazırlanan boyama kitabı ve eğitim setleri dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.