Antalya

ÇODEM Voleybol Türkiye Şampiyonası

17:15 25 Nisan 2016
ÇODEM Voleybol Türkiye Şampiyonası

Çocuk Destek Merkezleri (ÇODEM) Voleybol Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde üçüncüsü düzenlenen şampiyonada 18 takım, 4 ayrı grupta mücadele edecek. Şampiyonada müsabakalar, puan sistemine göre oynanacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocuk Hakları Daire Başkanı Bayram İnce, şampiyonanın açılışında yaptığı konuşmada, bakanlığın amaçlarından birinin de koruma ve bakım altındaki çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemek olduğunu söyledi.

Şampiyonada mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen İnce, sporcu çocukların başarılarını ve toplumsal gelişimlerini sürdürdüğü müddetçe bu etkinlikleri artırmanın bakanlığın temel hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan ise şampiyonanın her geçen gün büyüdüğünü belirterek, rehabilitasyon süreçlerini tamamlayan çocukların başarılarının karşılığını alacaklarını düşündüğünü dile getirdi.

Çalışkan, tüm sporculara başarılar dileyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Spor Koordinatörü Gürdal Gümüş de düzenlenen şampiyonanın çocukların gelişimi açısında büyük önem taşıdığını ifade ederek, çocuklara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübünün lisanslı sporcuları olmalarını önerdi.

Şampiyona, 27 Nisan Çarşamba günü sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.