Antalya

Kemer'de turizm için halı saha maçı

11:17 01 Mayıs 2016
Kemer'de turizm için halı saha maçı

Kemer Kaymakamlığı ve Almanya'nın Antalya Konsolosluğu personelleri, Kemer ilçesinde dostluk maçı oynadı.

Kemer Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve bir halı sahada oynanan dostluk maçına, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Almanya'nın Antalya Konsolos Yardımcısı Jörg Fürstenau, kaymakamlık ve konsolosluk personeli ve otel yöneticileri katıldı.

Karşılaşmada, kaymakam Feslihan ve belediye başkanı Gül'ün oynadığı futbol alkış aldı.

Dostluk maçına FC Adler adı ile çıkan konsolosluk personeli, Kemer Kaymakamlığı takımını 12-4 mağlup etti. Maç sonrası kaymakamlık, tatlı ikramında bulundu.

Kaymakam Feslihan, maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir dostluk maçı düzenledikleri için mutlu olduklarını belirterek, bu tarz etkinliklerin düzenlenmesinin Kemer turizmi açısından da önemli olduğunu söyledi.

Konsolos Yardımcısı Fürstenau ise sporun güzel bir şey olduğunu ifade ederek, Kemer Kaymakamlığının kendilerini davet etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Oynadıkları dostluk maçının, turizme katkı sağlayacaksa her gün oynamak istediğini anlatan Fürstenau, dostluk maçının turizm için reklam olacağını düşündüğünü kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.