Antalya

Şarkıcı Hadise "portakal güzeli" seçildi

10:35 29 Mayıs 2016
Şarkıcı Hadise "portakal güzeli" seçildi

Antalya'nın Fenike ilçesinde 28. Finike Festivali kapsamında konser veren Hadise, Finike halkı tarafından "portakal güzeli" seçildi.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike fuar alanındaki festivalin kapanışında festivalin çeyrek asırdır devam etmesinin arkasında, halkın festivale sahip çıkmasının yattığını söyledi.

Sarıoğlu, "Festivalimizi bu yıl da çok güzel bir şekilde tamamlıyoruz. Sizlerle böyle bir festivali organize etmek, böyle bir festivalin yaşatılması ve devam ettirilmesine katkı sağlamaktan dolayı mutlu ve gururluyum. İnşallah festivalimiz ilçemizin tanıtımına, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize katkı sağlar, güzelliklere vesile olur." dedi.

Konuşmanın ardından Türk pop müziği sanatçısı Hadise, yaklaşık iki saat süren konser verdi. Konserde Türk ve İngilizce şarkılar seslendiren Hadise, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Konser sonunda eşi Dilek Sarıoğlu ile sahneye çıkan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Hadise'nin Finike halkı tarafından "Finike portakalı güzeli" seçildiğini söyledi. Sarıoğlu, Hadise'nin başına küçük portakallardan yapılmış taç taktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.