Antalya

ATSO'da Kişisel Marka Yönetimi Konferansı

14:11 31 Mayıs 2016
ATSO'da Kişisel Marka Yönetimi Konferansı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Genç Girişimciler İcra Kurulu, Kişisel Marka Yönetimi Konferansı düzenledi.

ATSO'da düzenlenen konferansın açılışında konuşan TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Ömer Dinç, dünyanın her anlamda değiştiğini, bu değişime ayak uyduranların hayatta kaldığını kaydetti.

Artık başarılı olmak için çok çalışmak ve doğru işler yapmanın tek başına yeterli olmadığını ifade eden Dinç, "Başarının yolu çok çalışarak ve doğru yaptığınız işi en iyi şekilde sunmaktan geçiyor. Markalaşma bu noktada büyük önem taşıyor." dedi.

Gelişen teknolojiyle birlikte üretim kapasitelerinin talebi aştığını belirten Dinç, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Günümüzde bir ürünü satmak için tüketicide satın alma güdüsünü uyandırmak gerekiyor. Bu güdüyü uyandırmak için de artık işletmeler ürünlerini markalaştırarak tüketiciye farklı olduklarını ve kaliteli olduklarını anlatmaya çalışıyor. Ürünler nasıl markalaşarak karlılıklarını arttırıp kalitesini ortaya koyuyorsa, artık iş hayatında kişilerin de markalaşmaya ihtiyacı var. Kişisel markamızı oluşturarak, işimizi iyi yaptığımızı ve bizimle çalışan kişinin bu işten kazançlı çıkacağını karşımızdakilere göstermek durumundayız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.