Antalya

MATSO, Suudi ve Kuveytli seyahat acentelerini ağırladı

13:43 01 Haziran 2016
MATSO, Suudi ve Kuveytli seyahat acentelerini ağırladı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile turizm pazarının çeşitlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında Suudi Arabistan ve Kuveyt’ten seyahat acenteleri temsilcileri ve yatırımcılardan oluşan 8 kişilik heyet Manavgat'ta ağırlandı.

Manavgat'ın tarihi, turistik ve doğal ortamı gezdirilen heyet daha sonra MATSO’yu ziyaret etti. Başkan Ahmet Boztaş, gelen heyeti Manavgat’ta ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Manavgat’ın tarihi ve turistik yerleri, konaklama tesisleri, güneşi, kumu ve denizi ile geniş bir turizm zenginliğine sahip olduğunu dile getiren Boztaş, "Gezilecek ve görülecek nice güzelliklerimiz sizleri beklemektedir. Sizleri Manavgat'a, bir yabancıdan öte bizlerden biri olarak tatile, bu güzellikleri görmeye ve yaşamaya davet ediyoruz. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak yardımlaşmaya, dayanışmaya, iletişime, sorunlarınızı çözmeye her zaman hazırız. Yaklaşık 575 konaklama tesisi ve 250 bin yatağı bulunan Manavgat, 85 mavi bayraklı otel işletmesine sahiptir." diye konuştu.

Boztaş, şöyle devam etti:

"Manavgat Dünya Turizm Örgütü verilerine göre Avrupa sınıflaması içinde yer alan 54 ülkenin 29’undan daha fazla turizm gelirine ulaşmıştır. Turizme sadece ekonomi penceresinden bakmıyoruz. Dostluk, kardeşlik, barış, medeniyetlerin ve kültürlerin buluşması penceresinden de bakıyoruz. Dost ve kardeş ülke Suudi Arabistan ve Kuveyt’te sesimiz olun. Kardeşlerimizi tatil için beklediğimizi söyleyin. Bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."

Boztaş’ın konuşmasının ardından heyet Manavgat ve Antalya’yı çok beğendiklerini ifade ederek, ilerleyen süreçte bölgeye ülkelerinden turist göndermek için çalışma yapacaklarını belirtti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, heyete ilçenin tanıtıldığı kitap ve broşürlerden takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.