Antalya

Liseli öğrencilerin "fotoğraflı" şantajına 3 tutuklama

22:28 03 Haziran 2016
Liseli öğrencilerin "fotoğraflı" şantajına 3 tutuklama

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir lisede okuyan 3 öğrenci, aynı okulda öğrenci olan N.Ş.K'nin özel bazı fotoğraflarını kullanarak şantaj yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına olayla ilgili ifade veren zanlılardan M.B, N.Ş.K'nin fotoğraflarının O.Y. tarafından K.Y'ye gönderildiğini ve K.Y'nin daha sonraki günlerde N.Ş.K'den fotoğrafları "yayınlamama" karşılığında 300 lira istediğini ileri sürdü. N.Ş.K'nin de tablet bilgisayarını satarak K.Y'ye para verdiğini iddia eden M.B, K.Y'nin daha sonra N.Ş.K'den 500 lira daha aldığını, kendisinin ise mağduru tehdit etmediğini, 50 lira aldığını ve zararını karşılamaya hazır olduğunu belirtti.

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından ifadeleri alınan zanlılardan K.Y. de mağduru M.B. ile F.Y'nin tehdit ettiğini ileri sürdü.

F.Y. ile M.B'nin N.Ş.K'den para istediğini, tehdit ettiklerini ve darbettiklerini ileri süren K.Y. bunun üzerine N.Ş.K'nin M.B. ve F.Y'ye para verdiğini, kendisinin tehdit, darp ve şantajda bulunmadığını savundu.

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği kararında, K.Y, M.B. ve F.Y'nin üzerlerine atılı suçu işledikleri yönünde kuvvetli suç şüphesi bulunduğundan ayrı ayrı tutuklanmalarına karar verdi. K.Y, M.B. ve F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.