Antalya

Antalya'da 4 yaşındaki çocuk sitenin havuzunda boğuldu

22:07 07 Haziran 2016
Antalya'da 4 yaşındaki çocuk sitenin havuzunda boğuldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde doğum günü kutlamasında havuza giren 4 yaşındaki çocuk boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Arslanbucak Mahallesi'ndeki bir sitede, arkadaşının doğum günü kutlamasına teyzesi ile giden Efe Çelik (4), arkadaşları ile havuza girdi. Bir süre sonra Efe'nin havuzda hareketsiz yattığını gören teyzesi ve diğer davetliler, çocuğu sudan çıkartarak durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kemer Yaşam Hastanesine kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocuğun hastaneye gelen ailesi ve diğer yakınlarının büyük üzüntü yaşadıkları görüldü. Anne Perihan Çelik, "İnanmıyorum size, Efe'm ölmedi. Allah'ım keşke ben ölseydim." diye feryat etti.

Anne Çelik, daha sonra oğlunun cesedini kucağına alarak hastane dışına çıkarmak istedi ancak baba Mustafa Çelik eşine mani oldu. Uzun süre çocuğunun cansız bedenine sarılan acılı anne, oğlunun cesedini bırakmak istemedi.

Çocuğun cesedi, otopsisi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kemer Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri ise Efe'nin boğulduğu havuz ve çevresinde inceleme yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.