Antalya

Antalya'da sıcak hava

14:23 16 Haziran 2016
Antalya'da sıcak hava

Antalya'da vatandaşlar ve turistler, serinlemek için sahilleri doldurdu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte en yüksek hava sıcaklığı 37, deniz suyu sıcaklığı ise 24 derece ölçüldü.

Serinlemek isteyen vatandaşlar ve turistler, Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde yoğunluğa neden oldu. Plajlardakilerin bazıları şezlonglara uzanarak güneşlenirken, bazıları ise şemsiyelerin gölgesinde vakit geçirdi. Tatilciler serinlemek için sık sık denize girdi.

Serinlerken oyun oynamak isteyen bazı çocuklar ile gençler de falezlerdeki kayalıklardan atlayarak Akdeniz'in serin sularına daldı. Bazı vatandaşlar ise şehir merkezindeki parklardaki ağaç gölgelerinde oturarak güneşten korundu.

Meteoroloji yetkilileri, turistik kentte hava sıcaklığının yükselerek etkili olmaya devam edeceğini bildirdi. Antalya'daki hava sıcaklığının hafta başından itibaren 40 dereceyi bulması bekleniyor.

Antalya'nın Kemer ilçesinde de sıcak havayı fırsat bilenler, plajlarda serinlemeye çalıştı. Yetişkinler sahilde güneşlenip kitap okurken, çocuklar ise kıyıda oyunlar oynadı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.