Antalya

AESOB yönetiminden Manavgat ziyareti

14:20 14 Temmuz 2016
AESOB yönetiminden Manavgat ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Koordinatör İbrahim Büküş ve oda başkanlarını ziyaret etti.

Abdullah Sevimçok'un vefatının ardından oluşturulan yeni yönetim kurulu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş ve oda başkanlarının konuğu oldu.

AESOB yönetimi sırasıyla Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ve Koordinatör İbrahim Büküş'ü makamlarında ziyaret etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yeni yönetim olarak ilçelere ziyaretler düzenlediklerini belirterek, "Hem oda başkanlarımıza iadeyi ziyaret hem de ilçedeki esnaf odalarının sorunlarını yakından dinleme fırsatı bulduk. Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ilçe koordinatörü İbrahim Büküş'ten de ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Esnaf ve şoförlerin sıkıntılarının çözüm kavuşturulması noktasında fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.