Antalya

Askeri aracın geçişi sırasında yaşanan patlama

14:20 25 Ağustos 2016
Askeri aracın geçişi sırasında yaşanan patlama

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, dün Antalya-Kemer-karayolunun Topçam mevkisinde jandarma ekip aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin, saldırının asıl amacı olan kargaşaya asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Gül, Antalya-Kemer karayolunun Topçam mevkisinde, dün jandarma ekip aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin yayımladığı mesajda, saldırıyı kınadığını belirtti.

Bu tür saldırıların asıl hedefinin huzur ve istikrar olduğunu dile getiren Gül, "Her zamankinden daha çok sağduyulu olmamız lazım. Askerlerimize yapılan saldırının asıl amacı olan kargaşaya asla izin vermemeliyiz. Yaralı askerlere de acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik bu tür hain saldırıyı kınıyorum. Ülkemizin bu dönemde daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı. Antalya'da jandarma ekip aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker yaralandı.

Antalya-Kemer karayolunun Topçam mevkisinde jandarma ekip aracının geçişi sırasında patlama meydana gelmiş, olayda araçta bulunan astsubay çavuş ile uzman çavuş yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.