Antalya

Cam kırıkları üzerinde yürüdüler

22:24 08 Eylül 2016
Cam kırıkları üzerinde yürüdüler

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen, mental antrenman ve kişisel hedef eğitimine katılanlar, cam kırıkları üzerinde yürüyerek öz güvenlerini sınadı.

İki işletmenin organizasyonunda "Mükemmellik ve Liderlik Akademisi" adı ile düzenlenen kampta, Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen 80 kursiyer, hedefe ulaşma eğitimi aldı. Kampa katılanlar, öz güvenlerini kazanmak ve korkularını yenmek için özel olarak kurulan parkurda kırık camlar üzerinde yürüdü.

Kampı ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de cam kırıkları üzerinde yürüdü.

İlk defa cam kırıkları üzerinde yürüdüğünü belirten Mustafa Gül, kırık camların batmayacağını düşündüğünde asla batmadığını söyledi.

Başkan Gül'e, hatıra olarak kırık cam parçası hediye edildi.

Mental antrenman ve kişisel hedef eğitmeni Dirk Griesdorn da cam kırıklarının üzerinde yürümenin tamamen öz güvenle alakalı bir durum olduğunu bildirdi.

Cam kırklarının üzerine atlamanın ve bunu bilinçaltına yerleştirmenin insanın öz güvenini daha çok güçlendirdiğini belirten Griesdorn, "Amacımız herhangi birini sakatlamak değil. Buradaki amaç, hayatta olan zorluklara karşı 'ben cam kırıklarının üzerinde yürüyorsam her şeyi başarabilirim' diyebilmek. Yüz ifadelerinden belli oluyor. Önce heyecanlanıyor ve korkuyorlar. Daha sonra bir rahatlık hissediyorlar ve kırık camlarda yürüyerek öz güvenlerini kazanmış oluyorlar." diye konuştu.

Bu arada, katılımcılar arasında bulunan engelli bir Alman turist ise diğer katılımcıların desteğiyle cam kırıkları üzerinde yürüyerek diğer katılımcıların takdirini topladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.