Antalya

Serik'te SGK tarafından yeniden yapılandırma anlatıldı

16:12 09 Eylül 2016
Serik'te SGK tarafından yeniden yapılandırma anlatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından, sosyal güvenlik borçları yapılandırmasıyla ilgili Serik ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Serik Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Serik SGK Müdürü Halil İbrahim Doğaç, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Nejat Deniz, Antalya'nın diğer illerden çok daha fazla nüfus ve işleyen yapısı olduğunu ifade etti. Deniz, "Bildiğiniz üzere SGK beşikten mezara kadar nüfusumuzun tamamına hizmet veren bir kurumdur. Amacımız vatandaşımıza kaliteli bir hizmet vermektir. Antalya ilimiz gerçekten SGK alanında en dinamik illerimizden birisidir. Antalya'da yaklaşık 815 bin sigortalı 285 bin emeklimize hizmet vermekteyiz. Ayrıca Antalya'da bulunan işletmelerimizde 74 bin sigortalı istihdam edilmektedir." dedi.

Sekiz ilçede 11 SGK merkezinde hizmet verildiğini söyleyen Deniz, "Sizlerin SGK ile olan işlerinizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada muhtarlarımıza görev düşüyor. Muhtarlık teşkilatı 1829'da kurulmuş, 187 yıllık geçmişi vardır. Sizin edindiğiniz bilgileri mahallenize yansıtmanızı istiyoruz. Muhtarlarımızdan yardımcı olmalarını istiyorum." diye konuştu.

Toplantının devamında SGK uzmanları borçların affı ile ilgili çıkan yasada yapılandırma hakkında teknik bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.