Antalya

Antalya'daki cinayet ve intihar

15:52 14 Eylül 2016
Antalya'daki cinayet ve intihar

Kemer ilçesinde eski kız arkadaşı olduğu öne sürülen Fatma Alp'i (39) pompalı tüfekle öldüren Turan Erişgin'in (28) iş yerindekilere bıraktığı mektupta, "Sevdim ama beni reddetti." ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

Eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen Fatma Alp'i (39) Sabah 7.50 sıralarında Kiriş Mahallesi'nde öldürdükten sonra intihar eden Erişgin'in (28), olaydan önce çalıştığı iş yerine giderek, arkadaşlarına mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Alp'i öldürdükten sonra intihar eden Erişgin'den geriye kalan mektubunda şu ifadeler yer alıyor:

"Selam iş arkadaşlarım. Belki kusursuz yere kimilerinizi kırdıysam kusura bakmayın çok çok özür dilerim. Hepinizden helallik istiyorum. Bu dünya ölüm kalım dünyası. Sevince işte insan bağlanıyor ölürcesine. Ben de aynen öyle oldum.

Çavuşum, beni hiç aç bırakmadın sağol. Allah razı olsun. Sözünü tutamadım, çok sevdim ama beni reddetti. Ben de kaldıramadım. Allah kahretsin sevdim işte. Benim aileme söylersiniz bu vasiyetimi, benim mezarım burası olsun memlekete götürmesinler. Çavuşum, beni sadece sen anlarsın. Ağabey arabayla işim vardı onun için aldım, orada geri alırsınız. Kusura bakmayın, hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın."

Erişgin, sabah saatlerinde Kiriş Mahallesi'nde eski kız arkadaşı olduğu ileri sürülen Fatma Alp'i pompalı tüfekle göğsünden vurduktan sonra tüfeği göğsüne dayayarak intihar etmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.