Antalya

35. Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı Antalya'da yapılacak

13:40 27 Eylül 2016
35. Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı Antalya'da yapılacak

Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı'nın 35'incisinin Antalya'da yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, G-20, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ekonomileri (MENA) Ülkeleri Konferansı, EXPO 2016, Güçlü Şehirler Ağı gibi dev organizasyonlara ev sahipliği yapan Antalya, Uluslararası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferansı'na hazırlanıyor.

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek konferans için Eski İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz, Prof. Dr. Ayşen Ergin, Prof. Dr. Yalçın Yüksel ve Prof. Dr. Esin Çevik'ten oluşan heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

- "Antalya dev organizasyonlara alışkın bir şehir"

Konferansın 35'incisi için Büyükşehir Belediyesinin desteğini isteyen heyeti memnuniyetle karşılayan Başkan Türel, Antalya'nın böyle dev organizasyonlara ev sahipliği yapmaya alışkın bir şehir olduğunu belirterek, "Büyükşehir olarak her türlü desteğe hazırız." açıklamasında bulundu.

Kasım ayında yapılacak ve 70 ülkeden katılımcıların ağırlanacağı konferansta deprem, tsunami, deniz yapıları, kıyı alanları yönetimi gibi konular ele alınacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.