Antalya

GÜNCELLEME - Antalya'da patlama

14:57 14 Ekim 2016
GÜNCELLEME - Antalya'da patlama

Antalya-Kemer karayolundaki Çaltıcak Balıkçı Barınağı önünde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Konyaaltı ilçesi Çaltıcak Balıkçı Barınağı bölgesinde patlama meydana geldiği bildirildi.

Patlamanın sebebinin araştırıldığı belirtilen açıklamada, "Patlamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu değildir, herhangi bir maddi zarar da oluşmamıştır." denildi.

Öte yandan, Antalya'ya yaklaşık 15 kilometre mesafedeki balıkçı barınağının bulunduğu alandaki patlamanın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Karayolunda güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Patlamanın etkisiyle taş parçalarının savrulduğu karayolunda, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ulaşım normale döndü. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Patlama anında yaşadıklarını anlatan barınaktaki balıkçılar, patlama sesini duyar duymaz teknelerine kaçarak saklandıklarını kaydetti.

- Havadan, karadan ve denizden arama çalışması

Barınağın karşısındaki dağlık ve ormanlık alana gruplar halinde giren özel harekat polisleri, bölgeyi taramaya başladı.

Havadan alçak uçuş yapan Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir helikopter operasyona destek veriyor. Balıkçı barınağının yakınındaki limana gelen deniz polisleri de aramalarını denizde sürdürüyor.

Patlamanın yaşandığı barınaktaki konteynerde de polis ekipleri incelemelerine devam ediyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.