Antalya

Motosikletçiler Kepez'de buluştu

15:06 31 Ekim 2016
Motosikletçiler Kepez'de buluştu

Aralarında çeşitli kategorilerden şampiyon motosikletçilerin de yer aldığı bine yakın motosiklet tutkunu Kepez'de buluştu.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dokuma Motosiklet Şenliğinde bir araya gelen yaklaşık bin motosiklet tutkunu, kortejle şenliğe başladı. Boş alanda rampadan zıplama, tek teker gibi gösteriler de sunan motosikletçiler, meraklıların sorularını da yanıtladı.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün de ziyaretçiler arasında yer aldığı şenliğe, Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası ikincisi Burak Özdemir, Motokros Türkiye Şampiyonu İbrahim Taş, Türkiye Enduro Şampiyonu İsmail Özgür, Motodrag Türkiye şampiyonlarından Çetin Hilal, Türkiye Enduro şampiyonu Şeref Akar gibi profesyoneller de katıldı.

Şenlikte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'da meydana gelen ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek istediklerini belirterek, "Yollarımızda, caddelerimizde güvenli ulaşım istiyoruz. Ayrıca otomobil sürücülerinin motosikletlilere karşı sağduyulu davranmasını bekliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.