Antalya

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

14:08 16 Şubat 2017
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir zamanlar gecekonduların merkezi olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde şimdilerde müthiş bir değişim ve dönüşüm yaşandığını, 4 yılda mahallede 362 adet yeni konut inşa edildiğini bildirdi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki kentsel dönüşüm şantiyelerinde incelemelerde bulundu.

Bölgede konut inşa eden müteahhitlerle sohbet eden Tütüncü, müteahhitlerin taleplerini dinledi.

Göreve geldiğinde mahallede yoğun bir gecekondu yapılaşması bulunduğunu anımsatan Tütüncü, ilk önce gecekonduda oturan hak sahiplerinin tapu sorunlarını çözdüklerini, ardından imara uygun konutların yapılanmasını hızlandırmak için mahallede kat artışı gerçekleştirildiğini kaydetti.

Tütüncü, bölgeye kamu yatırımlarının yapılmasını da sağladıklarını dile getirerek, "Bir zamanlar gecekonduların merkezi olan Mehmet Akif Mahallemizde şimdilerde müthiş bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. 4 yılda mahallede 362 adet yeni konut inşa edildi. Mahallede belediye-halk işbirliğiyle müthiş bir kentsel dönüşüm gerçekleşiyor. Belediye olarak park düzenlemesi, mevcut yolların asfaltlanması gibi temel belediyecilik çalışmalarımızla mahallenin modern görünümüne katkı sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.