Antalya

Şampiyonlardan Başkan Sarıoğlu’na ziyaret

15:15 21 Şubat 2017
Şampiyonlardan Başkan Sarıoğlu’na ziyaret

Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Cengiz Topel Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu ziyaret etti.

İlçe şampiyonu, Antalya ikincisi ve katıldıkları bölge şampiyonasında birincilik elde eden Finike Cengiz Topel Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Sarıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Sarıoğlu'na bölge şampiyonasında kazandıkları zorlu maçları anlatan genç voleybolcular, Türkiye'nin en iyi 16 takımı arasına girmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Türkiye şampiyonasında birincilik için ter dökeceklerini ifade eden oyuncular, bugüne kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı Sarıoğlu'na teşekkür etti.

Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu ise, genç sporcuların tüm maçlarını takip ettiğini ve başarıları ile gururlandığını ifade etti.

Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında sporun önemli rolü olduğunu belirten Sarıoğlu, bu gibi başarıların da gençlerin spora yönelmesine etken olacağını kaydetti.

Sarıoğlu, "Sizlerin başarısı bizim başarımızdır. Bizler, sporun ve sporcumuzun her zaman yanındayız. Genç sporcularımızın başarıya ulaşması daha çok gencimizin spora yönelmesine ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmasına vesile olacaktır. Bizler de, bu güzel sonuçların sağlanması adına sizlere verdiğimiz desteği her zaman sürdüreceğiz." diye konuştu.

Ziyarette, Finike Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Cengiz Topel Ortaokulu Müdürü Kazım Benli ve takım antrenörü Ömer Türk hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.