Antalya

Finike’de hastalar beklerken sıkılmayacak

11:56 02 Mart 2017
Finike’de hastalar beklerken sıkılmayacak

Finike Devlet Hastanesinde, "Halkımızla el ele, daha sağlıklı günlere" sloganıyla başlatılan iyileştirme çalışmaları kapsamında, tüm servislere ve hasta bekleme alanlarına televizyon üniteleri yerleştirildi.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelerinin Antalya batı bölgesinde yoğun şekilde tercih edildiğini belirterek, tercih edilen hastane olmaktan mutlu olduklarını ve her zaman daha iyi sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bu anlayışla yürütülen iyileştirme çalışmaları kapsamında hastanedeki tüm bekleme alanları ile servislerdeki odalara televizyon üniteleri yerleştirildiğini kaydeden Kurt, bu sayede hem hasata ve yakınlarının bekleme sırasında sıkılmamalarını hem de buradan yayınlanacak Sağlık Bakanlığının kamu spotları ile bilgilendirilmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kurt, hastane bünyesinde bu hedef doğrultusunda 50 televizyonun hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunulduğunu dile getirerek, hastanenin ihtiyaçlarının karşılanmasında kendilerine destek veren Sağlık Bakanlığı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.