Antalya

Diyaliz hastalarına tiyatro gösterisi

10:44 11 Mart 2017
Diyaliz hastalarına tiyatro gösterisi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Finike Devlet Hastanesinde, diyaliz hastalarına yönelik, "Dünya Böbrek Günü" dolayısıyla tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Özel Sancak Koleji öğrencilerinin rol aldığı "Komşu Köyün Delisi" isimli oyun, hastane yemekhanesinde sahnelendi.

Oyun, hastalar ve hasta yakınları tarafından beğeni topladı.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Kurt, hastane yönetimi olarak Dünya Böbrek Günü dolayısıyla diyaliz hastalarına yönelik düzenledikleri tiyatro etkinliğine destek veren herkese teşekkür etti.

Hastane olarak en büyük amaçlarının hastalara her zaman en güzel hizmeti en iyi şekilde vermek olduğunu ifade eden Kurt, "Dünya Böbrek Günü dolayısıyla diyaliz hastalarımızla bir araya geldik. Özel Sancak Koleji öğrencileri de güzel bir oyunla gecemize renk kattılar. Son derece başarılı performansları ile bizlere güzel bir gece yaşattılar. İnşallah hastanemizde bu tür faaliyetler ve yeni düzenlemeler ile diyaliz hastalarımıza daha iyi hizmetler sunacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gecede söz alan bazı diyaliz hastaları da kendileri için hazırlanan gece dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.