Antalya

TFF 1. Lig play-off finalinin ardından

02:30 05 Haziran 2017
TFF 1. Lig play-off finalinin ardından

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Göztepe'nin Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Bugünkü maçın sanırım hakimiydik, kazanması gerekeniydik ama penaltılara kadar kaldı. Bana sorarsanız, penaltılarla da olsa hak eden takım kazandı." dedi.

Vural, Antalya Stadı'nda normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren, Eskişehirspor'a penaltı atışları sonucu Göztepe'nin 3-2 üstünlük kurarak Süper Lig'e yükseldiği TFF 1. Lig play-off final mücadelesinin ardından düzenlediği basın toplantısında, "İki gün oynadığımız bir maç oldu. 4'ünde başladı, 5'inde bitti." diye espri yaptı.

Geçen sezon çalıştırdığı Adana Demirspor'un play-off final maçında Alanyaspor'a penaltılarla kaybettiğini anımsatan Vural, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye ve siyah-kırmızılı camiaya "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Vural, şöyle devam etti:

"Sonuç olarak birimiz kazanacaktı, bize nasip oldu. Bugünkü maçın sanırım hakimiydik, kazanması gerekeniydik ama penaltılara kadar kaldı. Bana sorarsanız penaltılarla da olsa hak eden takım kazandı. Arkadaşlarımı kutluyorum, hakikaten bu çocuklar benim 32 senelik antrenörlük hayatımda çalıştığım en onurlu, en delikanlı grup. Sonuç olarak çok şükür tasarladığımız şeyler hayata geçmiş oldu."

Vural, Göztepe'nin 14 sezon sonra Süper Lig'e çıktığını vurguladı.

Vural, İzmir'de inanılamayacak şekilde Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan bile destek telefon ve mesajları aldığını bildirerek, "Çok şükür bu kulübün tarihine geçmiş olduk. Bu başarı, İzmir'in başarısıdır. İzmir moral buldu, çok ihtiyacı olan bir başarıydı." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolcular, Vural açıklama yaparken basın toplantı odasını basıp sevinç gösterisinde bulundu. Futbolcuların pet şişeden su da döktüğü Vural, basın açıklamasını sonlandırıp salondan ayrıldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.