Antalya

Başkan Türel Demrelilerle iftar yaptı

14:03 07 Haziran 2017
Başkan Türel Demrelilerle iftar yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre'de katıldığı iftarda, ilçeye son 3 yılda yaklaşık 75 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre'de verilen iftara Başkan Türel de katıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftarın ardından vatandaşlara seslenen Türel, ramazan sofralarına huzur içinde oturuluyorsa, bunun şehitlere ve gazilere borçlu olunduğunu belirtti.

Fitne ve fesatın her yerde insanlığı kemiren alışkanlıklar haline geldiğini ifade eden Türel, "Müslümanın Müslümana yaptığını kimse yapmıyor. İşte son günlerde görüyorsunuz bir Katar krizi çıktı. Adeta Müslüman Müslümana yeniden kırdırılacak. İslam alemi kendisi ile savaşmaktan kafasını kaldırıp maalesef geleceğe bakmaya fırsat bulamıyor." dedi.

- Demre'ye yapılan yatırımlar

Demre'de Noel Baba Kilisesi'nin etrafındaki yapılan düzenleme çalışmalarında da artık sona gelindiğini, Noel Baba Meydanı, Müze Caddesi, Cumhuriyet Meydanı uygulamasının yakın zamanda tamamlanacağını belirten Türel, şunları kaydetti:

"Bu 3 senede Büyükşehir Belediyesi olarak Demre'ye 75 milyon liralık yatırım yaptık. Bizden önce Antalya'nın tüm köylerine yapılan yıllık yatırım 10 milyon lira iken, biz 3 senede sadece Demre'ye 75 milyonluk bir yatırım imkanı sunmuşuz. Sizlerin hizmetkarı olmanın gururunu, kıvancını yaşıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.