Antalya

Korkuteli'nde alt yapı çalışmaları

15:57 21 Haziran 2017
Korkuteli'nde alt yapı çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Korkuteli'nin alt yapısına 3 yılda 75 milyon liralık yatırım yaptığını bildirdi.

Korkuteli ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Türel, yaptığı açıklamada, Antalya'nın turizm ve tarımda geçen yıldan daha iyi bir yıl yaşadığını belirtti. Antalya'nın geçen yıl terör, Rusya problemi ve 15 Temmuz hainliği nedeniyle kan kaybettiğini belirten Türel, seneye daha iyi günlerin olacağına inandığını vurguladı.

Korkuteli'ne ciddi yatırımlar yapıldığını aktaran aktaran Türel şunları söyledi:

"Korkuteli'de 'Bu hizmetleri acaba kaç sene bekleriz' diye konuşuluyordu. Ayağımızın tozuyla geldik, çok kısa sürede tamamlamak nasip oldu. Bunların dışında Korkuteli'nin alt yapı problemi vardı. Kanalizasyon adeta kanayan bir yaraydı. Alaaddin, Aşağıpınar, Karşıyaka, Kiremitli, Sanayi Sitesi, Küçükköy, Uzunoluk ve Yenimahalle'de kanalizasyon çalışmalarını tamamladık.

Bu mahallelerde 16 milyon liralık bir çalışma yaptık. Malay'a 41 milyon lira yatırım bedelli Malay İçme Suyu Projesi'ni gündeme aldık. Sadece ASAT olarak Korkuteli'ye 75 milyon liralık alt yapı yatırımı gerçekleştirmişiz. Bunların hepsinin gerçek mimari Korkutelilerdir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.