Antalya

Altınbaş, maliyetine ürün satışlarına başladı

20:49 16 Ağustos 2017
Altınbaş, maliyetine ürün satışlarına başladı

Mücevherat sektörünün temsilcilerinden Altınbaş, Antalya'da düzenlediği "Halk günleri" etkinliğiyle pırlanta, elmas ve altın ürün gruplarında maliyetine satışlara başladı.

Antalya'da bir alışveriş merkezinde maliyetine satışa başlayan Altınbaş'a, "Halk Günleri" etkinliği düzenledi.

Altınbaş Mücevherat Mağazaları Genel Koordinatörü Erdoğan Yalaman, etkinlik kapsamında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Halk Günleri" açılışını ilk kez Antalya'da gerçekleştirdiklerini ve maliyetine satışlara başladıklarını söyledi.

Altınbaş ailesi olarak böyle bir etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yalaman, dört gün sürecek satışlarda elmas, altın ve pırlanta gibi 10 binin üzerinde ürünü maliyetine fiyatlarla satışa sunduklarını bildirdi.

Yeni evlenecek çiftler ve uygun mücevheratlara sahip olmak isteyen müşterilerin yoğun ilgisini beklediklerini belirten Yalaman, "Amacımız daha çok müşteriyi uygun ve kaliteli mücevherle buluşturmak. Türkiye'nin birçok yerinde bunu yapmayı planlıyoruz. Antalya'da 4-5 bin müşteriyi ağırlamayı hedefliyoruz." dedi.

Mağazayı ziyaret eden müşterilerden Emre Aydın ise maliyetine satış yapılacağını iki gün önce duyduğunu ve yakında evlenmeyi planladığını için de bu fırsatı değerlendirmek istediğini söyledi.

Altınbaş'ın maliyetine mücevherat satışları kampanyası 20 Ağustos'a kadar devam edecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.