Antalya

Antalya'da hayvanseverler arasında kavga

18:50 20 Ağustos 2017
Antalya'da hayvanseverler arasında kavga

Antalya'nın Kepez ilçesinde, sokak hayvanlarına yönelik faaliyet yürüten iki derneğin üyeleri arasında kavga çıktı.

Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Kızıllı Mahallesi'ndeki Antalya Katı Atık Depolama Tesisinde karşılaşan Antalya Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (ASKODER) ile Antalya Candost Derneği üyeleri arasında, geçmişe dayalı bir anlaşmazlık nedeniyle kavga yaşandı.

Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine kavgayı bırakan hayvanseverler, karşılıklı olarak şikayetçi oldu.

ASKODER Başkanı Mehmet Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, atık depolama tesisinde bulunan hayvanlara yemek ve su vermek için başkan yardımcısı Müjgan Çıracı ile bölgeye gittiklerini ve bir süre sonra Candost Derneği üyelerinin arabayla gelerek kendilerini darp ettiğini ileri sürdü.

Olay üzerine jandarmaya şikayetçi olduklarını dile getiren Orhan, olayla ilgili ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık ise üç hayvansever arkadaşıyla çöplükteki hayvanlara yemek vermek üzere atık toplama tesisine geldiklerini, bu sırada araçla yanlarına gelen ASKODER üyeleri tarafında darp edildiklerini öne sürdü.

Yaşanan olayda kendilerinin darp edildiğini ileri süren Yanık, darp raporu aldıklarını ve şikayetçi olduklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.