Antalya

MHP'nin mahalle ziyaretleri sürüyor

17:36 20 Eylül 2017
MHP'nin mahalle ziyaretleri sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'un mahalle ziyaretleri sürüyor.

MHP Antalya il ve ilçe teşkilatlarının mahalle ziyaretleri sürüyor.

Ziyaretlere katılan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, yaptığı açıklamada, gece gündüz demeden Antalya merkez ve en ücra köşelerdeki vatandaşlara ulaşarak sorunlarını dinlediklerini söyledi.

"Tüm mesaimizi vatandaşlarımıza adayarak Antalya’mızın sorunlarını bire bir yaptığımız görüşmelerle rapor haline getirip acil gündeme gelmesi gerekenleri kısa sürede halledip diğer konuları da zaman içerisinde çözüp takipçisi olacağız." diyen Başkan Aksoy, ziyaretler çerçevesinde Döşemealtı, Konyaaltı, Kumluca, Aksu, Serik, Manavgat ve Gazipaşa ilçeleri başta olmak üzere 7 ilçede toplam 61 mahalle muhtarıyla görüştüklerini kaydetti.

Başkan yardımcıları ve diğer MHP yöneticierinin de farklı ilçelerde ziyaretler yaptığını belirten Aksoy, şöyle devam etti:

"30 yöneticimizle ayrı ayrı çalışmalar gerçekleştirip mahalle mahalle gezerek muhtarlarla yaptığımız görüşmelerde sohbet edip muhtarlarımızın ve mahalle sorunlarını dinledik. Kepez ve Muratpaşa ilçemizdeki muhtarları ziyaret ederek toplam 9 ilçemizde muhtarlarımıza ulaştık. Bu muhtarlarımıza yaptığımız ziyaretlerle toplam 86 ziyaret gerçekleştirdik. Sadece seçim dönemlerinde kapıları çalınan değil sürekli bir takvimle MHP Antalya olarak ilçe yöneticilerimizle muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Özellikle muhtarlarımızın nüfus kayıt sistemleri nedeniyle zorlandıkları konusunda şikayetler aldık."

Kadın kollarının da bu ziyaretlerde kendilerine destek olduklarını kaydeden Aksoy, "Kömürcüler mahallesinde hazine arazilerinden kaynaklanan tapu sorunu olduğunu bu konunda çözüm aşamasında olduğunu bu semtin sakinlerine söyleyebiliriz. MHP olarak bu tür mahalle ziyaretlerimizi mahalle toplantılarıyla genişleteceğiz. Partimizin çalışmalarını ve ülkemizin son yıllarda yaşadığı iç ve dış kaynaklı sıkıntılarını vatandaşlarımıza anlatıp geniş kapsamlı toplantılarda aktaracağız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.