Antalya

MVK Uluslararası Türkiye Amatör Açık Şampiyonası

16:09 30 Eylül 2017
MVK Uluslararası Türkiye Amatör Açık Şampiyonası

Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen MVK (Mustafa Vehbi Koç) Uluslararası Türkiye Amatör Açık Şampiyonası'na, eski milli futbolcu İlhan Mansız da katıldı

Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde Gloria Golf Kulübü tarafından gerçekleştirilen şampiyonada eski futbolcu Mansız da yarışıyor

Mansız, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun vadede oynayabileceği, hem kendi hem de saha şartlarıyla mücadele edebileceği teknik sporun golf olduğunu söyledi.

Golf sporunu yaklaşık 1,5 yıldır yaptığını kaydeden Mansız, "Survivor nedeniyle 6 ay ara verdim ve artık tekrar geri dönüş yaptım. İlk defa amatörler arasında böyle büyük bir turnuvaya katılıyorum. İlk 2 gün heyecanlıydım, stresliydim. Çünkü buradaki oynayanların hepsi çocukluğundan beri golf oynuyor. Onlarla mücadele etmek, aynı parkurda oynayabilmek güzel bir şey." dedi.

Şampiyonanın keyifli geçtiğini ve güzel bir skor aldığını ifade eden Mansız, senior kategorisinde yarışmak için daha 2 yılının olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligindeki başlangıcını da değerlendiren Mansız, Beşiktaş'ın iyi bir başlangıç yaptığını ve takımın bu iyi başlangıcı devam ettirmesi durumunda şampiyonlar ligi grubundan çıkabileceğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.